Hoe werk je goed samen?

Wat is er nou leuker dan samen werken met je vrienden! Je doet iets dat je leuk vindt, verdient er geld mee en deelt het met je vrienden. Dit is natuurlijk fantastisch, maar kan ook zorgen voor ruzie over bijvoorbeeld de verdeling van het geld dat je verdient. Het is daarom belangrijk om voordat je samen een bedrijf begint af te spreken wie wat gaat doen en hoe je het geld dat je verdient verdeelt.

Samenwerkingscontract

Deze afspraken schrijf je van te voren op papier. Je zet er vervolgens allebei je naam onder. Door je naam eronder te zetten laat je zien dat je het er mee eens bent. In het bedrijfsleven heet dit een samenwerkingscontract.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *