Start je eigen honden uitlaatservice!

Ben jij goed met dieren en gek op honden? Dan is het opzetten van een eigen hondenuitlaatservice misschien wel wat voor jou! 

We hebben het al eens eerder over een honden uitlaatservice gehad in onze blogpost over diensten, maar dit keer hebben we een kant en klaar voorbeeld voor een bedrijfsplan voor je van honden uitlaatservice ‘Doggy Love’ van Sarah. Ben jij gek op honden en ken je veel mensen met een hond? Dan is dit het bedrijfsplan voor jou!

Download het bedrijfsplan van Doggy Love

Dit past bij jou als:

 • Je gek bent op honden!
 • Je graag buiten bent.
 • Je het niet erg vindt om hondenpoep op te ruimen.

Dit past niet bij jou als:

 • Je bang bent voor honden.
 • Je niet houdt van buitenwerk.
 • Je niks weet van honden.

Wil jij meer weten over honden uitlaten? Lees dan hier meer over honden uitlaten op de website van de honden bescherming.

5 antwoorden
 1. foxygirl
  foxygirl zegt:

  hey

  ik help zelf op een dierenasiel ook al ben ik daar eigenlijk te jong voor. Maar ik weet heel veel van honden. En vind het heerlijk om buiten met de honden te zijn. Dus ik ga wel een eigen hondenuitlaatservisch starten !

  bedankt voor de tips

  groetjes

  Beantwoorden
 2. tosca
  tosca zegt:

  heey ben tosca

  ik wil ook me eigen hondenuitlaatservice heb al flyers gemaakt en een eigen logo en 2 t shirts het heet de boefjes
  maar ik zit nog op school dus zou dit in het weekend moeten doen
  ik doe het bijv ook in de avond laaste uitlaat buurt is dan ook om 12 uur snachts voor bijv mensen die naar feesten zijn of dergelijke
  maar ik heb nu zelf nog een baan in het weekend. mijn vraag is wanneer stop je bij je werk als je je eigen bedrijf wil beginnen

  groetjes,tosca

  Beantwoorden
 3. Tom
  Tom zegt:

  Hoi Tosca,

  Het punt waarop je stopt met je baan en full-time gaat ondernemen is voor iedereen anders. Meestal is het moment waarop je rond kan komen of rond denkt te komen van je onderneming een goede tijd om helemaal te gaan ondernemen.

  Succes!

  Tom

  Beantwoorden
 4. Jessica
  Jessica zegt:

  Hallo,

  Ik ben bezig met informatie zoeken t.a.v. een hondenuitlaat service. Mijn vraag is, hoe kom ik erachter of hier behoefte aan is en hoeveel honden er zijn in mijn omgeving? Zonder dat ik alle huizen moet afgaan om te horen/zien dat er een hond is?

  Groet,
  Jessica

  Beantwoorden

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] trotse hondenbezitters – Een wasserette voor dieren starten – Dierenkooien gaan schoonmaken – Een hondenuitlaatservice […]

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *