Ga ook duurzaam ondernemen!

Ken jij een duurzame onderneming?

Tegenwoordig hebben veel mensen het over duurzaam ondernemen. Maar wat is dat eigenlijk? Duurzaam ondernemen is rekening houden met je omgeving. Zo moet je bijvoorbeeld rekening houden met het milieu, maar ook met de maatschappij en je medewerkers.

Duurzaam boeren

Zo moet een boer die duurzaam wilt ondernemen zijn koeien bijvoorbeeld vaak buiten laten zijn zoals in dit filmpje:

Duurzaam ondernemen

Duurzaam ondernemen hoeft niet alleen geld te kosten, het kan je ook veel geld opleveren. Zo zijn er bijvoorbeeld veel klanten die alleen duurzame producten willen kopen.

4 antwoorden
 1. Max
  Max zegt:

  Het cradle-to-cradle principe sluit ook goed aan bij duurzaam ondernemen – ondernemen in een cyclus waarin afval direct weer kan worden verwerkt tot de producten. Denk bijvoorbeeld aan het Nike Considered project; schoenen geheel uit duurzaam en eenvoudig af te breken materiaal. Er komt steeds meer vraag naar dit soort producten, dus met slim nadenken zijn zulke ondernemingen zeker winstgevend te maken.

  Max

  Beantwoorden

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] Ga ook duurzaam ondernemen! […]

 2. […] meer weten over duurzaam ondernemen? Lees dan onze posts: –Langer leven met duurzame productie –Ga ook duurzaam ondernemen! –Langoesten kweken op de […]

 3. […] is een goed voorbeeld van iemand die duurzaam onderneemt. Hij zegt dan ook dat het voor ondernemers belangrijk is om een droom te hebben, en die moet over […]

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *