Laat weten dat je er bent met een reclameposter

Als je een bedrijf hebt is het belangrijk dat iedereen weet wie je bent, hoe je bedrijf heet en wat jouw bedrijf doet. Een goede en leuke manier om zonder al teveel kosten reclame te maken is het maken van je eigen reclameposter. Om je een idee te geven van een goede reclameposter zie je hieronder een poster van Chiquita Banana.

 

Het goede van deze reclame poster is dat je goed kunt zien waar het om gaat, namelijk de chiquita banaan op de poster. Ook valt de poster op, omdat je niet vaak een gigantische banaan in een vliegtuig ziet zitten. Bovenaan de poster staat de slogan “A Chiquita banana always travels first class.” In het Nederlands betekent dit: “Een Chiquita banaan reist altijd eerste klas.” Hiermeer willen ze laten zien dat Chiquita bananen van perfecte kwaliteit zijn.


Tot slot nog 4 gouden tips:

– Laat duidelijk je bedrijfsnaam op de poster zien!
– Zet op de poster neer hoe ze je kunnen bereiken.
– Laat op je poster duidelijk zien wat je doet of verkoopt met je bedrijf.
– Zorg dat je poster opvalt door bijvoorbeeld een leuke grap of gek plaatje.

Waar wacht je nog op? Maak je eigen poster, plak hem overal op en laat de klanten maar komen!

 

6 antwoorden
 1. Rick
  Rick zegt:

  Posters werken goed, maar via Internet kan je ook veel mensen bereiken. Maak je eigen club op Hyves of zet een filmpje op Youtube!

  Beantwoorden
 2. Tom & Thomas
  Tom & Thomas zegt:

  Hoi Rick,

  Je hebt helemaal gelijk! Behalve posters zijn er natuurlijk nog veel meer manieren om je bedrijf te promoten. Hou deze site in de gaten, want binnenkort vertellen wij daar meer over.

  Groetjes,
  Tom en Thomas

  Beantwoorden
 3. Marieke
  Marieke zegt:

  Rick, je kan ook de post bekijken over mond tot mond reclame. Dat is ook een hele goede manier om meer bekendheid te krijgen.

  Beantwoorden
 4. Naam mike
  Naam mike zegt:

  he t& t
  je kunt ook gewoon reclame maken door blaadjes door de brievenbus te doen, maar toch heb ik zo veel van jullie tips bedankt ik promoot mij bedrijf door middel van jullie tips

  mike

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *