sinterklaas winkelstraat

Sinterklaas = Big business

Tijdens Sinterklaas kijk je elk jaar weer je ogen uit naar de nieuwste cadeaus en gadgets die in de winkel te koop zijn. Het is absoluut geen toeval dat er tijdens Sinterklaas ineens zoveel nieuwe producten worden aangeboden. Het heeft allemaal te maken met je producten aanbieden op het goede moment.

Veel ondernemers maken speciaal voor Sinterklaas producten in de hoop dat jij die op je verlanglijstje zet. Als het op jouw lijstje staat dan is de kans groot dat de Sint het ook echt gaat kopen. Als er op heel veel verlanglijstjes hetzelfde product staat, dan is de vraag naar dat product erg hoog. Hoe hoger de vraag, hoe beter het is voor het bedrijf dat het product verkoopt.

Kan jij een product verzinnen dat alle kinderen op hun verlanglijstje willen zetten? Dan heb je misschien wel een heel goed idee voor een onderneming te pakken. Schiet wel op want voor je het weet komt de Sint weer langs!

1 antwoord
 1. Tom & Thomas
  Tom & Thomas zegt:

  Hoi iedereen,

  Het is bijna pakjesavond en wij zijn heel benieuwd wat jullie op jullie verlanglijstje hebben staan. Laat het ons weten en reageer op deze post met je eigen top 3!

  Laterz,
  Tom & Thomas

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *