Een eigen bakkerij beginnen

Als je het leuk vindt om te bakken dan is dit echt iets voor jou. Kan je koekjes, brood, taart of gebak maken? Volg dan de tips hieronder.

– Maak het niet te ingewikkeld. Begin met één of twee producten en zorg ervoor dat je deze makkelijk, snel en goed kunt maken

– Zoek uit hoeveel het kost om iets te maken. En hoeveel het kost om er één extra te maken. Bepaal dan je prijs. Zorg ervoor dat deze hoger is dan de kosten die je maakt en reken ook de tijd die het je kost mee.

– Biedt een bakservice aan voor drukke gezinnen. Maak een folder waarin staat wat je doet. Je kan bijvoorbeeld 20 koekjes per week aanbieden, zo hebben je klanten altijd koekjes, en jij altijd werk!

– Koop je ingrediënten bij een groothandel, daar is het vaak goedkoper.

– Zorg dat je baksels een mooie verpakking hebben. Zo kan je bijvoorbeeld een geel strikje om je bananenbrood doen of je koekjes in mooie doosjes stoppen. Met kerst of pasen kan je speciale verpakkingen gebruiken.

– De beste reclame voor dit bedrijf is mond-tot-mond reclame.

Deze tips zijn niet alleen te gebruiken voor je bakkerij, maar ook voor zelfgemaakte soep, jam, maaltijden of ander lekker eten dat je zelf kunt maken.

Vergeet vooral niet Tom&Thomas te laten proeven wat je hebt gemaakt!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *