Albert Heijn geeft het goede voorbeeld

We hebben het op Tom & Thomas al vaker over marketing gehad, maar je leert natuurlijk het meest over marketing door naar je eigen omgeving te kijken. Neem nou Albert Heijn. Deze supermarktketen bedenkt elke keer weer super slimme promotie acties, zoals de spaaractie met de smurfen en de grote kortingen tijdens de hamsterweken. Nu heeft Albert Heijn een actie met voetbalplaatjes, voor elke 15 euro aan boodschappen krijg je een pakje met 5 voetbalplaatjes. Deze actie is zo’n groot succes dat ze bij een AH in Nijmegen zelfs dranghekken moesten plaatsen!

Wil je meer weten over marketing? Lees dan ook eens deze blog posts:
Wat is marketing?
Onderzoek je eigen markt
Wat is de marketingmix?

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *