Thuiswerken of op kantoor?

Hier bij Tom en Thomas hebben we geen kantoor. We werken vanuit onze woonkamers of vanaf het strand als we op vakantie zijn. Als jij wel een kantoor wilt moet je goed bedenken waarvoor je dat nodig hebt.

Je hebt een kantoor nodig als:

– Je veel werknemers hebt die niet thuis kunnen werken
– Je vaak moet vergaderen
– Je gasten moet ontvangen

Het grootste nadeel van een kantoor is natuurlijk dat het een hoop geld kost. Vaak kan je dit beter aan andere dingen besteden. Als jonge ondernemer zal je waarschijnlijk maar een paar uur in de week aan je bedrijf besteden, het is dan goedkoper om geen kantoor te nemen.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *