Het laatste voetbalplaatje

Als iets zeldzaam is heb je er veel voor over om het te krijgen. Neem de voetbalplaatjes van Albert Heijn. In het begin maakt het je niet zoveel uit welke je krijgt. Maar terwijl je album langzaam vol begint te raken zie je dat je steeds meer dubbele plaatjes krijgt.

Als je nog maar 1 plaatje moet om je verzameling compleet te maken zal je er veel voor over hebben om dit plaatje te krijgen. Misschien wil je het wel ruilen voor 100 plaatjes. Dat had je in het begin vast niet gedaan of wel?

Als je het echt slim doet laat je degene waarmee je ruilt niet weten hoeveel een plaatje voor jou waard is. Als hij namelijk weet dat het plaatje voor jou veel waard is vraagt hij er waarschijnlijk heel veel voor…

Heb je nog een goede ruil tip? Laat dan een reactie achter. De beste reactie krijgt een grote stapel voetbalplaatjes van Tom & Thomas!

2 antwoorden
  1. Benjamin
    Benjamin zegt:

    Als iemand bereid is veel voor jouw voetbalplaatje te bieden noem dan nooit eerst zelf een bod maar laat hem of haar eerst bieden en als je zelf een zeldzaam voedbalplaatje wilt hebben help afdingen ook goed XD

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *