Pak je kans op Koningsdag!

Over een paar dagen is weer zover, het is Koningsdag! Tom & Thomas zijn gek op Koningsdag, omdat je als ondernemer volop de kans hebt om aan de slag te gaan.

koninginnedag

De beste Koningsdag die Tom & Thomas hebben gehad was een paar jaar geleden. Toen verkochten ze energiedrankjes. Op Koninginnedag zijn namelijk alle winkels dicht en lopen mensen de hele dag in de stad.

Ze zijn moe en hebben dorst. Tom & Thomas hadden een paar dagen voor Koningsdag tweehonderd blikjes energiedrank gekocht. Ze hadden deze gekoeld en in pakketjes van 25 in plastic zakken gedaan. Ze lieten de blikjes op Koningsdag verkopen door familie en vrienden, die in ruil daarvoor een deel van de winst kregen. Zelf gingen ze natuurlijk ook aan de slag met het verkopen van de drankjes en het uitzoeken van de beste plekken om de energiedrankjes te verkopen.

Ze verkochten de blikjes voor 2 euro per stuk en hadden ze bij de supermarkt ingekocht voor 50 eurocent. Aan het einde van de middag waren alle blikjes verkocht en was er een flinke winst gemaakt!
Heb je zelf ook Koningsdag ervaringen als ondernemer? Deel ze dan op Tom & Thomas, plaats hieronder een reactie.

5 antwoorden
 1. heeu
  heeu zegt:

  best goed idee, al zou ik geen energie dingen verkopen. Ik denk eerder aan iets van water, worteldrank, spa etc.Maar wat je absoluut niet moet doen is cupcakes! die werken echt niet. tenzij je een nette tafel hebt met supermooie unieke cupcakes. maar niet met marsepein, of zelfgemaakte botercrème die er slordig op zit. maaruhh, moet je daar geen vergunning voor hebben?
  ps: Vincent, je bent niet lekker en het is stom om dat over jezelf te zeggen

  Beantwoorden
 2. i.s.a
  i.s.a zegt:

  waarom geen cupcakes heeu
  je kan ook een pak koek halen en ze per stuk verkopen en een zak snoep verdelen in kleinen zakjes

  Beantwoorden
 3. John
  John zegt:

  Het is bij ons verboden zomaar eten of drinken te verkopen op koningsdag. Daar moetje een vergunning voor hebben.

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *