Auto of milieu?

Het is zover: De goedkoopste auto ter wereld komt eindelijk op de markt. Het gaat om de Tata Nano, een auto die voor de Indiase markt bedoeld is. De auto kost slechts 1500 euro en is daarmee de goedkoopste auto ter wereld!

Dit is voor veel Indiërs een geweldige kans om eindelijk een auto te kunnen bezitten. Voor de benzinebedrijven in India is het ook goed nieuws. Als meer Indiërs gaan autorijden wordt er namelijk ook meer benzine verkocht. Het bedrijf Tata dat de auto maakt is natuurlijk ook blij, omdat er nu al voor een bedrag van 380 miljoen euro aan Tata Nano’s is besteld.

Toch is niet iedereen blij. Door de goedkope auto gaan meer Indiërs autorijden en het rijden van een auto is slecht voor het milieu. Milieuorganisaties zijn dan ook bang dat al deze nieuwe auto’s India ernstig zullen vervuilen.

Wij zijn vooral erg benieuwd naar jouw mening. Wat denk jij? Is het goed dat de Indiërs nu ook auto kunnen rijden of is het vooral heel erg slecht voor het milieu? Laat hier je reactie achter!

Wil jij meer weten over deze auto? Bezoek dan de officiele website van de Tata Nano: www.tatanano.com

Bron: NuZakelijk

2 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *