14 jarige verkoopt 80.000 fruit juicers!

Lotte Ouborg, de dochter van Princess directeur en oprichter Aad Ouborg, heeft haar eigen sinaasappelpers ontworpen. En met succes!

jaap_lotte_princess_ontwerpDe ‘Lotte Family Fruit Juicer’ is een sinaasappelpers met een schenkkan van 1,5 liter en daarom heel handig te gebruiken voor gezinnen. Dat is heel slim bedacht door Lotte en dat vinden wij niet alleen. Er zijn al 80.000 stuks van verkocht! Tom en Thomas zijn daarom afgereisd naar Geertruidenberg om Lotte zelf te spreken over dit succes. Lotte’s uitleg was simpel:

“Je denkt gewoon aan iets dat je mist en als je dat weet komt het ontwerp vanzelf.”

Niet alleen Lotte heeft een eigen keukenmachine ontworpen, ook haar jongere broer Jaap Ouborg zit vol goede ideeën. Hij bedacht de ‘Jaap multi snack & sandwich maker’ een tostiapparaat waarmee je 4 tosti’s in een keer kunt klaarmaken! Op de vraag hoe Jaap zijn ontwerpen bedenkt zei hij:

“Vooral niet te hard nadenken!”

8 antwoorden
 1. bertie
  bertie zegt:

  ik ga de nieuw white satin ionic hairdryer 1600+ upgraden. met snoepjes functie

  Beantwoorden
 2. Maxie
  Maxie zegt:

  mag je ook nieuwe glijbanen verzinnen. wil er 1tje met een loeping hebben. kan ik die verkopen, want ik wil de nieuwe Call of dutie black ops kopen, en die is 60 euro en ik krijg maar 5 euro zakgeld per maand.

  Beantwoorden
 3. Lilo
  Lilo zegt:

  een piano van Knäckebröd want dan kan je die maar een keer gebruiken maar dan kan je em opeten want anders wordt je toetse zo fies

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *