Nederlandse kaas verkopen in Zweden

Als ondernemer durf je verder te denken dan je neus lang is. Dit betekent dat je kijkt naar de wereld om je heen. Een mooi voorbeeld hiervan zijn ondernemers die goederen exporteren. Exporteren is het maken of kopen van goederen in je eigen land om ze in een ander land te verkopen.

Nederlanders zijn hier altijd erg goed in geweest. Zo had je vroeger de VOC die tulpenbollen verkocht aan Japan. Ook nu wordt er nog veel geëxporteerd door Nederlanders. Een mooi voorbeeld is de vader van Tom die Nederlandse kaas verkoopt in Zweden.

Kaaswinkel

Op de foto hierboven zie je Tom met zijn vader in de winkel! De winkel heeft ook een website gamla-amsterdam.se (Pas op deze is in het Zweeds! Kan jij dat lezen?).

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *