De wereld is je achtertuin!

Heb je een leuke vakantie gehad of ga je nog op vakantie?

Als je in wel eens in het buitenland bent geweest heb je waarschijnlijk wel gemerkt dat het best moeilijk om mensen daar te begrijpen. Simpele dingen worden ineens heel lastig als ze in een andere taal worden gezegd. Als je bijvoorbeeld in Frankrijk naar de bakker gaat dan moet je wel weten hoe je brood zegt in het Frans.

Met zaken doen in het buitenland is dat net zo lastig. Toch kan het heel slim zijn om zaken te doen in het buitenland. Als je namelijk een goede dienst of product hebt kan dit ook in het buitenland een succes worden. Het is daarom handig om goed aan je talen te werken, zodat je later overal vrij kunt handelen! Ken je al buitenlandse woorden?

Wil je meer weten over handelaars in het buitenland? Lees dan ook eens onze post over ondernemen in de 17e eeuw.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *