Het verkopen van dromen

Miljoenen Nederlands kopen in de maand december een droom.. Misschien heb jij er ook wel één gekocht, of heb je er één gekregen of hebben je ouders er één. Dan heb ik het natuurlijk over het Oudejaarslot! Elk jaar weer organiseert de staatloterij de Oudejaarsloterij.

Heel veel mensen kopen elk jaar een Oudejaarslot en dat terwijl de kans op de hoofdprijs van 27,5 miljoen euro maar 0,00001% is (de kans dat je getroffen wordt door een vallend vliegtuig is twee keer zo groot)!

Het Oudejaarslot

Waarom kopen dan toch zoveel mensen een Oudejaarslot? De mensen kopen een droom. Het is heerlijk om met je vrienden en familie te praten over wat je allemaal met de hoofdprijs zou kunnen doen. Dat je uiteindelijk niks wint (en dus 30 euro betaald voor een stukje papier) is dan helemaal niet meer zo belangrijk.

Meer weten over de winkansen? Kijk dan is op de website van Kassa

3 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *