Jonge ondernemer wint kindervredesprijs

Een zestienjarige vluchteling uit de Democratische Republiek Congo heeft gisteren in Den Haag de Kindervredesprijs 2009 gekregen. De prijs werd uitgereikt door KidsRights, een Nederlandse organisatie die zich inzet voor kinderrechten over de hele wereld.

Baruani is wees en woont in een vluchtelingenkamp in Tanzania. In zijn radioprogramma ‘Children for Children’ maakt Baruani problemen bespreekbaar waar hij en andere kinderen in vluchtelingenkampen mee te maken krijgen. ”Hij heeft geholpen het kindervluchtelingenprobleem op de kaart te zetten”, aldus Marc Dullaert, lid van de jury.

Wij van Tom & Thomas willen Baruani natuurlijk van harte feliciteren met zijn prijs, maar ook met zo’n geweldig radio programma op 16 jarige leeftijd! Wat een ondernemer… En dat voor de vrede! Wil jij meer weten over de prijs, de KidsRights organisatie of over Baruani, kijk dan op http://www.kidsrights.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *