De wondere wereld van ‘Research and development’ (R&D)

Grote bedrijven als Phillips, Sony en Shell besteden een klein fortuin aan hun R&D afdeling. Nu hoor ik je denken: ‘Wat is R&D!?’. R&D staat voor ‘Research and Development’. Dat betekent in het Nederlands: ‘Onderzoek en Ontwikkeling’.

De R&D afdeling van een bedrijf onderzoekt hoe ze bestaande producten kunnen verbeteren en/of totaal nieuwe producten kunnen maken. Een mooi voorbeeld is de tandenborstel. Bijna jaarlijks komt er wel een nieuw model uit en elke keer wordt hij weer een stapje beter.

Als klein bedrijf heb je vaak geen geld voor een R&D afdeling, maar dat betekent niet dat je er geen tijd aan moet besteden. Denk altijd na hoe je jouw product of dienst beter kunt maken. Met Tom & Thomas zijn we hier ook altijd mee bezig. Een mooi voorbeeld hiervan is de nieuwe website die we aan het begin van dit jaar hebben geopend.

Wat ga jij aan R&D doen?

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *