Ga een stap verder dan je concurrenten

“Alles is al gedaan. Wat moet ik nou?” Helaas horen wij dit nog veel te vaak en dat is jammer, want er is nog zoveel om te ontdekken en ondernemen! Een goede tip is om verder te gaan dan je concurrentie. Bijvoorbeeld door het bieden van een bijzondere service.

Lees het hele verhaal op entrepreneur.com (Engelstalig)De 15 jarige Nicole uit Amerika dacht er net zo over. Ze besloot auto’s te gaan wassen. Dit is natuurlijk niet zo bijzonder, maar Nicole ging net dat stapje verder. Ze maakt namelijk de auto’s schoon op de plek waar ze staan. Ze komt bij de mensen langs op kantoor en terwijl de mensen aan het werk zijn, wast Nicole de auto’s. De klanten vinden dit super en het bedrijf van Nicole is dan ook een groot succes!

2 antwoorden
  1. Remie
    Remie zegt:

    Lijkt me wel, maar dan moet je wel in de buurt van een bedrijf wonen. Hoeveel zou je dan kunnen vragen?

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *