Start een dieren en planten oppasservice

De zomervakantie is de perfecte tijd om een onderneming te starten. Je hebt alle tijd van de wereld en genoeg vrienden die je kunnen helpen. Heb jij al een ondernemingsplan voor de zomer?

De oppasservice

In de zomer gaan veel mensen op vakantie. Dit zorgt voor een probleem dat jij kan oplossen! Er zijn namelijk vaak huisdieren en planten die verzorgt moeten worden als mensen een paar weken weg zijn. Dit kunnen jij en je vrienden natuurlijk super goed doen!

Aan de slag

Vraag eens rond in de straat of er mensen zijn die hulp nodig hebben tijden hun vakantie. Vertel hen over je oppasservice en leg uit dat ze voor een paar euro per dag geen zorgen meer hebben! Maak duidelijk afspraken met je klanten over wat je wel en niet zal doen. Geef je de hamster 1 of 2 keer per dag eten? Sproei je de tuin of geef je alleen de planten die binnen staan water?

Let op

Je moet deze onderneming wel heel serieus nemen. Je krijgt namelijk de sleutels van huizen van mensen en jij moet ervoor zorgen dat de planten en dieren niet dood gaan… Zorg er dus voor dat je altijd zelf kijkt of het werk goed is gedaan. Ook als je dit door anderen laat doen!

Succes met je onderneming!

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *