Succes met Annemarie van Gaal

Annemarie van Gaal is een van de beroemdste ondernemers van Nederland. Ze is een investeerder, uitgever en schrijfster. Daarnaast is ze ook vaak op TV in programma’s als ‘Dragon’s Den’ en ‘Een dubbeltje op zijn kant’.

Als je een succesvolle ondernemer wil worden moet je dus goed kijken hoe Annemarie het doet! Hier zijn 3 dingen die je van haar kunt leren:

1. Investeer in andere ondernemers

Annemarie is investeerder. Ze geeft dus geld aan andere ondernemers zodat zij hun plannen kunnen uitvoeren. In ruil hiervoor krijgt ze een deel van de winst. Ken jij goede ondernemers die geld nodig hebben om hun onderneming te laten groeien? Misschien kan je hier dan wel in investeren!


2. Zoek de media op

Annemarie is vaak op TV en er wordt veel over haar geschreven. Hierdoor kennen veel mensen haar. Dit helpt haar bijvoorbeeld bij de promotie van haar boek. Probeer met jouw onderneming dus ook in de media te komen!

3. Help andere mensen

Het is altijd goed om andere mensen te helpen. Ook als je hier niet direct iets voor terug krijgt. Annemarie geeft bijvoorbeeld een deel van haar opbrengsten aan SOS-Kinderdorpen. Probeer ook eens iets weg te geven. Hiermee maak je andere mensen blij en geef je jezelf een goed gevoel!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *