Gamen als een echte pro op het NK

Dit weekend wordt het NK Gaming 2010 gehouden in Enschede. Wie denkt dat gamen gewoon iets ‘leuks’ is, heeft het helemaal mis. Deze jongens en meisjes zijn bloedserieus! Dat is ook niet zo gek als je bedenkt dat de twee winnaars naar Zuid Korea mogen om mee te doen aan het wereldkampioenschap gamen. Op het WK heb je als gamer de kans om jezelf te meten met de beste gamers van de wereld en kun je ook nog eens goed geld verdienen.

Johnathan “Fatal1ty” Wendel is op dit moment de beste pc gamer ter wereld en verdient meer dan $100.000 per jaar met alleen het spelen van computerspelletjes! Hij zegt zelf dat hij wel 8 tot 9 uur per dag aan het gamen is. Je moet dus wel echt een game ‘freak’ zijn om de top te bereiken.

Te spelen games op het NK

Voor PC:
> Warcraft III: The Frozen Throne
>Command & Conquer Red Alert 3
>TrackMania Nations Forever

Voor de console:
>Wii Sports Tennis
>Guitar Hero World Tour
>Halo 3
>FIFA 10
>Super Smash Bros Brawl
>Street Fighter 4

Nog niet helemaal klaar voor het NK of WK? Organiseer dan je eigen Game Tournament!

3 antwoorden
 1. Modern War
  Modern War zegt:

  Results:

  “Afgelopen zondag 26 september was de finale dag van het NK Gaming 2010 bij GameCafe Wzzrd in Enschede. Met een uitstekende opkomst en een sfeervolle ambiance was de dag gezellig en vooral goed verlopen. De volgende spelers hebben een podium plaats weten te bemachtigen in de volgende games:

  FIFA10:
  1. K0entje92
  2. Absie
  3. Rosso

  Warcraft III: The Frozen Throne:
  1. Grubby
  2. Sasuke
  3. SushiLicious

  Guitar Hero:
  1. Reflex WhYYZ
  2. Reflex Sp1N
  3. Reflex Boadie

  Super Smash Bros. Brawl:
  1. Wolf
  2. Hidoshi
  3. Tigertooth

  De nummers één mogen zich voor een jaar lang officieel Nederlands kampioen noemen van 2010. Voor Fifa en Warcraft 3, zit er voor de nummers 1 en 2 een extra prijs aan zij gaan de Nederlandse eer verdedigen in Zuid Korea op de IeSF Grand Final (Wereld Kampioenschappen Gaming).

  Wij feliciteren de winnaars en bedanken de overige deelnemers voor hun bijdrage aan dit geslaagde evenement.

  Tevens willen wij onze sponsoren bedanken voor hun bijdrage aan dit evenement, zonder hun zouden we niet tot een geslaagd evenement zijn gekomen.”

  Whatever..

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *