Wat moet ik nu weer ondernemen?

Heb je alles al geprobeerd? En geen idee wat je deze week moet ondernemen? Probeer dan eens een paar van de ideeën die op onze site staan.

Zo kan je bijvoorbeeld de ruilhandel in of beginnen met het organiseren van een feest. Als je iets echt nieuws wil maken kan je ook iets uitvinden of net als Sam een film maken.

Ben je handig met computers? Dan begin je een computerbedrijf of ga je websites maken.

Als je mensen en het milieu wil helpen kan je morgen aan de slag als energieadviseur. Met het verkopen van oude spullen doe je vaak ook goede zaken.

Heb je nog steeds geen goed idee? Maak dan zelf een plan!

2 antwoorden
 1. koen
  koen zegt:

  kan je ook iets online doen om geld te verdienen??
  net zoals je mening geven site’s

  Beantwoorden
  • Tom & Thomas
   Tom & Thomas zegt:

   Hoi Koen,

   Natuurlijk kan je online geld verdienen, dat doen heel veel ondernemers. Er zijn alleen wel heel veel verschillende manieren om dit te doen. Sommige werken wel en anderen niet. Sites waarop je naar advertenties moet kijken of enquetes moet invullen werken niet heel erg goed omdat ze heel veel tijd kosten en weinig opleveren. Daarnaast betalen ze lang niet allemaal uit en mag je vaak niet meedoen als je onder de 18 bent.

   Een betere manier is om, bijvoorbeeld via Bol of Marktplaats, producten te verkopen. Of je kan een website maken over iets wat je leuk vindt en daar advertenties opzetten.

   Succes met je online onderneming!

   Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *