Tom en Thomas op TEDxYouth

TEDxYouthOp 20 november geven Tom en Thomas een ondernemers workshop op TEDxYouth. TEDxYouth zal plaatsvinden in Amsterdam en is het kleine broertje van de Amerikaanse conferentie TED (Technologie, Entertainment en Design). Op TED spraken grootheden zoals Al Gore en Bill Gates, maar ook bijzonder getalenteerde jongeren zoals Sirena Huang.

Wil jij bij deze bijzondere editie van TED aanwezig zijn? En de workshop van Tom en Thomas meemaken? Lees dan verder en meld je aan!

TEDTalks

In de vorm van TEDtalks delen de jonge sprekers op 20 november a.s. hun verhaal met het publiek. ’s Morgens in het Nederlands, ’s middags via een live-verbinding met TEDxYouth@LA en TEDxYouth@Tokyo in het Engels. Doel van de bijeenkomst is dat het niet bij vertellen blijft. Hun verhaal moet anderen inspireren en de boel in beweging brengen.

Aanmelden

De komende weken wordt bekend gemaakt welke sprekers er op 20 november acte de presence zullen geven en hoe jongeren zich kunnen aanmelden. De criteria zijn simpel: iedereen die jonger dan 18 jaar is, Engels spreekt en graag met anderen over de toekomst praat is welkom. Via scholen zal een nationale voorronde worden georganiseerd om sprekerstalent voor het open podium te scouten.

Ga naar TEDxYouth.nl voor meer informatie en meld je (gratis) aan!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *