Last minute ideeën voor Koningsdag

Heb je nog geen geldverdienend idee om op koningingsdag uit te voeren? Wanhoop niet, want een slimme, creatieve jonge ondernemer is nooit te laat!

Hier een paar tips om met weinig middelen toch winst te maken. Hoeveel winst je maakt, hangt natuurlijk af van je eigen inzet, enthousiasme en creativiteit.

1: Heb je thuis een koffiezetapparaat, een thermoskan, suiker, roerstaafjes of lepeltjes, wat bekertjes en ben je een vroege vogel? Ga dan in de vroege uurtjes langs bij de verkopers op de vrijmarkt in jouw stad om koffie te verkopen. Vermoeide mensen hebben veel over voor een vers bakje koffie, zeker als ze een zware nacht achter de rug hebben.
2: Ook leuk. Kijk of je thuis nog schmink hebt liggen of ren anders nog even vlug naar de winkel. Zet op je ene wang een mooie Hollandse vlag en op de andere een oranje kroontje, ga rondlopen en bied mensen aan om ze voor 50 cent of 1 euro ook te versieren. Als je thuis nog een shirt hebt liggen, kun je een verkooptekst op je borst en rug schrijven, zodat mensen beter weten wat je aanbiedt. Succes verzekerd.
3:Ga je voor de grappige originele aanpak en heb je iets meer tijd?
Versier dan een kraampje, dos jezelf uit als waarzegger en bied een variant van het koffiedik kijken aan maar dan met… kauwgom! Je enige investering is een zak kauwgomballen. Laat klanten een minuutje op de kauwgombal kauwen, laat ze het vervolgens uitspugen op een plastic bordje en voorspel hun toekomst aan de hand van de vorm van het kauwseltje. Verzin van tevoren verschillende mogelijke uitkomsten bij de verschillende vormen die het aan kan nemen. Een krom omhoogstaande vorm, een platte, een rond balletje, enzovoort. Mogelijke voorspellingen zijn: rijkdom, geluk in de liefde, een nieuwe baan, een goed cijfer voor een toets; gebruik gewoon je verbeelding en verzin iets moois voor de persoon in kwestie.
Veel succes en plezier morgen!
😀 🙂 😉 😛
3 antwoorden
  1. koen
    koen zegt:

    iets in de supermarkt kopen, of bij de groothandel.
    En dan per stuk verkopen.

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *