Jongen verkoopt mannelijke kaars voor mannen

Heb jij ook een hekel aan van die zoete geurkaarsjes? De 13 jarige Amerikaanse Hart Main wel! Met zijn mannelijk ruikende geurkaarsen mikt hij op mensen die iets anders willen dan zoetige bloemengeurtjes.

Man-Cans

De kaarsen van Hart heten Man Cans. Ze zijn gemaakt van oude blikjes die door Hart zelf in zijn keuken worden schoongemaakt en gevuld met wax. Hij verkoopt deze kaarsen voor $9,50 via zijn website en via een aantal winkels.De kaarsen zijn beschikbaar in geuren zoals bacon, kampvuur, opa’s pijp en vers gemaaid gras. Klinkt erg mannelijk toch?

Omdat Hart nog naar school moet loopt hij op dit moment wel een beetje achter met het maken van alle kaarsen. Maar ze zijn het wachten waard… De inhoud van de blikken die Hart koopt om zijn kaarsen in te maken wordt namelijk aan goede doelen gegeven. Zo is er al heel wat soep richting ziekenhuizen, daklozen en andere goede doelen gegaan.

Heb jij er wel eens aan gedacht om een product of dienst speciaal voor een bepaalde doelgroep te maken?

Via Springwise.com

 

3 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *