Ondernemen in de Zomer

In de zomer denk jij misschien aan vakantie, maar wist je dat je ook heel goed kunt ondernemen in deze periode? Je hebt namelijk alle tijd om de zaken goed aan te pakken! Om je op weg te helpen hebben we 3 zomerse ondernemersideeën voor je op een rijtje gezet.

Mobiele Bar

Woon jij in de buurt van het strand, een mooi natuurgebied of is er binnenkort een evenement in jouw stad of dorp waar veel mensen op af komen, dan is dit misschien het ondernemersidee voor jou! Het bedrijfsplan is simpel, koop in de supermarkt allerlei soorten blikjes fris. Zet ze een dag in de koelkast en laat ze goed koud worden! Doe de blikjes in een koelbox of tas met ijs en ga naar de plek waar veel mensen zijn, maar niet veel winkels. Doordat het warm is in de zomer zit iedereen te wachten op de koude drankjes die jij komt brengen. Het enige wat jij nog moet bedenken is hoeveel je ervoor wilt vragen. Veel plezier!

Zomer Tuinman

Vind jij het leuk om buiten te werken, hou je van groen en heb je een goede grasmaaier? Dit zou dan nog wel eens het idee voor jou kunnen zijn. In de zomer willen veel mensen graag iets aan hun tuin doen, maar hebben ze hier zelf niet altijd tijd en zin in. Jij kunt dan je diensten aanbieden als tuinman. Voor het gras maaien van een voortuin kun je al snel €5 verdienen, maar je kunt ook extra diensten aanbieden, zoals bijvoorbeeld onkruid wieden. Vergeet alleen niet om goed naar de grootte van de tuin te kijken, hoe groter de tuin, hoe langer je bezig bent en hoe meer geld je kunt vragen. Succes!

Vakantie Oppas

Ben je goed met jonge kinderen en kun je goed organiseren? Als het antwoord ja is, lees dan vooral verder. In de vakantie hebben kinderen vrij, maar de ouders niet altijd. Zij moeten vaak doorwerken of zijn druk met andere dingen. Hier kun jij ze bij helpen! Als Vakantie Oppas ben jij gespecialiseerd in het oppassen op kinderen overdag. Je kent bijvoorbeeld veel leuke spelletjes om te spelen met de kinderen waar je op past of weet hoe je ze buiten in de zon kunt vermaken. Voor het oppassen kun je al snel €8 a €10 per uur vragen en als je het goed aanpakt is het nog hartstikke leuk ook!

Ben jij al aan het zomer ondernemen of heb je een te gek idee? Laat van je horen en post een reply of stuur ons een bericht!

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *