10 cadeaus voor jonge ondernemers

Wat geef je een jonge ondernemer? Hieronder staan cadeautips van €5 tot €500 euro. Voor ieder wat wils dus…

1. Profit

profit-ondernemersspelProfit! is een uitdagend kaartspel speciaal gemaakt voor iedereen die ondernemen te gek vindt en er graag meer van wilt weten. In het spel moet je als ondernemer je eigen winkelimperium opbouwen en tegelijkertijd je concurrentie voor te blijven.

 

 

 

2. Fastcompany

Fast Company USA Pharrell WilliamsHet ideale cadeau voor jonge ondernemers die Engels kunnen lezen. Een abonnement op Fastcompany is een jaar lang genieten van interviews met de beste ondernemers ter wereld en ander interessant ondernemersnieuws.

 

 

3. Jonge Ondernemer! – John van Schagen

Jonge OndernemersEen boek over jonge ondernemers is natuurlijk het ideale cadeau voor jonge ondernemers.. Duidelijk toch? Bekijk het hier op Bol.com en/of lees het interview dat we hadden met John van Schagen.

 

 

4. VR-bril

Work hard – Play hard, een jonge ondernemer moet natuurlijk ook af en toe ontspannen en bewegen. Daarvoor is een VR-bril ideaal, hiermee kun je heerlijk wegdromen in een andere wereld of juist al je zintuigen prikkelen in een spannend avontuur. Daarnaast is hij ook nog zo nieuw dat de meeste jonge ondernemers hem zo weer hebben terug verdiend met het organiseren van game toernooien.

5. KvK inschrijving

Staat de jonge ondernemer nog niet ingeschreven bij de KvK? Geef dan een waardebon voor zijn of haar eerste inschrijving.

6. Visitekaartjes

Een echte ondernemer heeft natuurlijk ook echte visitekaartjes. Ontwerp en bestel ze op Moo.com. Daar hebben wij onze kaartjes ook besteld.

7. Headset

Een ondernemer is veel aan het bellen. Jonge ondernemers doen dit vaak via Skype. Daarvoor heb je natuurlijk een goede headset nodig…

8. Kluis

Gewoon, omdat het gaaf is!

9. Papierversnipperaar

Zie 8.

10. Een product of dienst van een andere jonge ondernemer

Bijvoorbeeld een Senz Umbrella, Eyewear zonnebril, Biologische boodschappen, Domeinbalie domeinnaam of Next2News advertentie.

Hoe ziet jouw top 10 eruit?

3 antwoorden
 1. Cowboy7
  Cowboy7 zegt:

  Fastcompany is dat wat?? Zit eraan te denken om een abonnement te nemen, maar wil weten of het echt een leuk blad is??

  thnx

  Beantwoorden
 2. Tom & Thomas
  Tom & Thomas zegt:

  @Cowboy7 Fastcompany is een erg gaaf blad en een abonnement is niet zo duur. Sommige artikelen zijn wel erg lang en dat moet je wel leuk vinden 😉

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *