De beste reclame is mond-tot-mond reclame

Toen ik 16 was begon ik mijn eerste onderneming: Thomas Design’ for Delight. Het bedrijf maakte websites voor andere bedrijven. In het begin had ik maar één klant, maar al snel werden het er meer. Ik leerde toen dat de beste reclame mond-tot-mond reclame is.

“Ik hoorde van mijn collega dat hij handig was met computers en dus heb ik hem gebeld” Ed, garagehouder in Noord-Holland

Groep
Na 1 tevreden klant volgen er meer

Mijn eerste klant was zo tevreden over mijn werk dat hij het verder vertelde aan andere mensen die ook een eigen bedrijf hadden. Zij wilden ook graag een eigen website en al snel had ik er drie klanten bij. Ik heb hiervan geleerd dat een tevreden klant voor heel veel positieve mond tot mond reclame kan zorgen. Dit zorgt vaak voor nieuwe klanten.

Mijn tip is dan ook: Zorg voor goede mond tot mond reclame, dan komen de klanten vanzelf.

1 antwoord

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] na hoe jij wil dat mensen over je onderneming denken + Zorg dat je eerlijk en betrouwbaar bent (De beste reclame is mond tot mond reclame) + Maak je eigen reclame poster (Laat weten dat je er […]

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *